Image Image Image Image Image

20

Nov

Νέα PR Director της ORB Communications η Ουρανία Παύλου

  • By admin

Η ORB Communications ανακοινώνει την πρόσληψη της Ουρανίας Παύλου στη θέση της PR Director.

Η Ουρανία Παύλου διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων, της επικοινωνίας και της διοργάνωσης εκδηλώσεων, έχοντας συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Κύπρο.
Η πορεία της σε προηγούμενες διευθυντικές θέσεις στην ΙΜΗ, στην Infocredit Group και στην Human Centric, έχει αναδείξει τις ικανότητες της να ηγείται και να χειρίζεται δύσκολων και απαιτητικών προκλήσεων του χώρου.

Στα νέα καθήκοντα της, θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη και την υλοποίηση στρατηγικών Δημοσίων Σχέσεων, προκειμένου να ενισχύσει τη φήμη των πελατών της ORB, ενώ παράλληλα θα διατηρεί στενές σχέσεις με τους πελάτες, συνεργάτες, ΜΜΕ διασφαλίζοντας την ποιότητα της επικοινωνίας με τους εταίρους της εταιρείας.

Η ORB Communications, η οποία ιδρύθηκε το 2013, κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να εξελιχθεί σε ένα από τα μεγάλα γραφεία διαφήμισης και επικοινωνίας στην Κύπρο.

Η προσθήκη της Ουρανίας Παύλου στη διευθυντική ομάδα, αναμένεται να συμβάλει στην ανοδική πορεία της εταιρείας, ενισχύοντας περαιτέρω τη φιλοσοφία της: Να προσφέρει υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένες υπηρεσίες μάρκετινγκ και επικοινωνίας, υλοποιώντας παράλληλα αποτελεσματικές καμπάνιες με στρατηγική σκέψη και δημιουργικότητα.

Σε ανακοίνωσή της, η ORB Communications καλοσωρίζει την Ουρανία Παύλου στο δυναμικό της και της εύχεται καλή επιτυχία στο νέο της ρόλο.

Αναδημοσίευση άρθρου από το In Business News