Image Image Image Image Image

05

Dec

Η ORB Communications βοηθά τον Όλαφ να βρει το παντοτινό του σπίτι

  • By admin

Λατρεύει τις λιχουδιές και τις μεγάλες βόλτες, έχει -ίσως- τα πιο εκφραστικά μάτια που έχετε δει και μόλις πρόσφατα απέκτησε έναν ακόμα σύμμαχο στην προσπάθεια να βρει το παντοτινό του σπίτι.

Ο λόγος για τον 6χρονο Όλαφ, με καταγωγή από την σιβηρική οικογένεια των χάσκι, ο οποίος πλέον τυγχάνει στήριξης από την ομάδα της ORB Communications. Συμμετέχοντας στη δράση «Sponsor a Dog’s Journey» του Simba Animal Aid Cyprus, η ORB στηρίζει για ακόμα μια φορά, εμπράκτως, την προσπάθεια της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης να δώσει φωνή στα σκυλάκια του καταφυγίου, ώστε να βρουν την παντοτινή τους οικογένεια.

Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία «υιοθέτησε» τον Όλαφ, ο οποίος βρίσκεται στο καταφύγιο του Simba Animal Aid Cyprus εδώ και έξι μήνες, προσφέροντάς του, με μεγάλη αγάπη, χρηματική βοήθεια προς κάλυψη όλων του των αναγκών, από φαγητό μέχρι και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Στόχος της ORB, να στείλει παντού το μήνυμα ότι «το ταξίδι της ζωής είναι πιο γλυκό όταν έχεις για συνοδοιπόρο ένα σκύλο» και να βοηθήσει το νέο της φίλο να αποκτήσει επιτέλους το δικό του σπίτι.

Εάν λοιπόν αναζητάς έναν πιστό φίλο που θα βρίσκεται δίπλα σου στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα ή επιθυμείς να συμβάλεις και εσύ στην προσπάθεια του Simba Animal Aid Cyprus, τότε δεν έχεις παρά να επισκεφθείς τον ακόλουθο σύνδεσμο: www.simbaanimalaidcyprus.org. Ο Όλαφ και η παρέα του, σε περιμένουν! Γιατί, όπως άλλωστε λέει και το γνωστό Orbiστικο ρητό, «η παρέα με τους τετράποδους φίλους, κάνει την κάθε μέρα… paws-itively amazing!».

Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί, η ORB Communications στηρίζει διαχρονικά την Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση “Simba Animal Aid Cyprus”, η οποία διαχειρίζεται τον προσωρινό χώρο κράτησης αδέσποτων σκύλων των Δήμων Λευκωσίας, Αγλαντζιάς, Στροβόλου, Λακατάμιας, ‘Εγκωμης και Αγίου Δομετίου. Ευθύνη της ΜΚΟ, είναι η φροντίδα των σκύλων μέχρι να επιστρέψουν στην οικογένεια τους, ή να βρουν το νέο παντοτινό τους σπίτι.

Αναδημοσίευση του άρθρου από InBusiness.